Peter (Randers og Hadsund)

Peter brænder for black n grey, realisme, portrætter og alt med udfordring. Men arbejder i alle stilarter. Og udover at have sin faste plads i både Hadsund og Randers studiet, så gæster han også rundt omkring i landet.

 

 

 

 

René (Randers)

Er du til tossede ideer, sømands tatoveringer, oldschool, newschool, eller skal du have et minde for livet, så er René den du søger. Han elsker alt med streg, og sætter en ære i at lave lige det du ønsker dig.

 

 

 

 

Martin (Hadsund)

Martin er det altid glade smil i Hadsund. Han elsker Chicano, sømands tatovering, oldschool, farver og alt der har en god streg. Står du og skal have din første tatovering, så er han manden der kan få dig til at føle dig tryg.

 

 

Christian (Randers)

Christian er lærling i Randers, men han er så langt i sit forløb at han laver praktisk talt alle stilarter. Christian elsker farver, Neotraditionelt, blackwork og alt der har et twist.

 

 

 

 

Daniel (Lærling)

Daniel er Randers butikkens lærling. Han flytter sig lynhurtigt, og laver allerede mange forskellige ting. Daniel er at finde i både Randers og Hadsund

 

 

 

 

Ann (Shopmanager)

Ann er vores shopmanager. Du vil møde hende i både Randers og Hadsund, hvor hun vil stå for booking af din tid, sørge for at du har det godt under tatovering, og sikre sig at du ikke løber tør for kaffe.

 

 

Fotos: Samson Blay Visuals og Thorfoto